piatok 26. apríla 2013

MTV Movie Awards 2013


Ospravedlňujem sa, že v poslednom čase nič nepridávam, ale mám toho naozaj dosť-najmä do školy. Tak teda aspoň pridávam článok o MTV Movie Awards.                      



Tohtoročné odovzdávanie cien MTV sa konalo 14. 4. 2013. V pokračovaní sa nachádzajú outfity dám, ktoré boli na tejto udalosti.

Musím povedať, že mám zmiešané pocity. Niektoré predviedli krásne šaty aj účesy, iné sa zasa nasúkali do niečoho, v čom nehodno výjsť ani len z domu. No väčšina kúskov boli nevýrazné, jednofarebné outfity, ktorým nepomohli ani doplnky.


Galéria s krátkym komentárom v pokračovaní.




 Najkrajšie:
 
Melanie Iglesias





 Pre mňa číslo 1. Bohémske šaty na Melanie vynikajú a účes tiež dotvára celkový dojem. Len doplnky, respektíve aspoň 1 doplnok by som vybrala výraznejší ale inak nemám čo vytknúť.










Selena Gomez



Dievča vie čo jej pristane. Veď napokon ona len zriedkakedy urobí módne faux-pas. Zlatá farba ladí s jej pokožkou a aplikácie na šatách ich trochu ozvláštnia. Musím pochváliť nude lodičky so zlatou platformou.











Emma Watson




Krátke batikované šaty sú zaujímavé nielen vzorom a farbou, ale aj strihom. Asymetrický vrch šiat Emme zvýrazňuje krk a takisto upriamuje pozornosť na modro-čierny vzor na šatách. Topánky sú síce výrané ale k týmto šatám dokonale sedia.
BTW: Nezdajú sa vám tie šaty odniekaľ povedomé?










Priemer:
Holland Roden



Sieťovina a priehľadnosť to zachránila. Inak sú šaty hrozne nudné.
Ale doplnky- klobúk dole. Naozaj sú krásne a o tých topánkach ani nehovorím. Také mať vo svojom šatníku, to je potom radosť žiť. :)











Karlie Kloss



Zaujímavý strih šiat ale inak ma ničím neoslovili. Ako doplnok iba jednoduchý zlatý náramok. Aspoň topánky majú pekný výrazný remienok.
Kim Kardashian



Celý čierny outfit. Jediný zlatý náhrdelník sa vyníma ako ,,farebná" zložka. Snáď tie topánky mohli byť tiež zlaté.













Zoe Saldana




Kvetinová sukňa je nádherná, dokonca aj s zázporokom je dobrou kombináciou, lebo necháva vyniknúť nohy. Ale čo má znamenať ten čierny sveter/ tričko s dlhým rukávom? Veď úplne zabíja noblesnosť sukne. Vlasy by sa tiež viac hodili zapletané ale drdol.










Kylie Minogue



Strieborné futuristické šaty neidú veľmi dokopy s Kylieinou farbou pleti. Strieborná ju robí mdlú a uberá ju o schopnosť zažariť. No farba modrých pásikov na šatách je energická, takže aspoň slabulinké vyváženie. Topánky sa celkovo nehodia k šatám.











Kerry Washington


Šaty à la Michael Kors boli prezentované na New Yorskom Fashion Weeku pre jeseň/zimu 2013. Účelom kanárikovo-žltej sukne bolo zvýrazniť inak jednoduchý outfit a samozrejme upriamiť na seba pozornosť, čo sa, myslím, podarilo.













Hrôza:
Chloe Moretz



Denimové šaty na odovzdávanie cien? Vážne? A k tomu o číslo väčšie špicaté lodičky. Proste nemám slov.













Hayley Williams



Pruhovaný pulóver + nohavice na traky akoby po potope (ani krátke ani dlhé) + čierne hrubé topánky + polka hlavy ružová a druhá oranžová = prerastené dieťa akoby z Charlieho továrne na čokoládu. Zltým klincom je clutch bag, ktorá sa nehodí absolútne k ničomu.
Snooki



Uznávam, že tón v tóne je in ale zase odtiaľ-potiaľ. Ďalšia farba by neuškodila. A tie vlasy- spodná časť vlasov zafarbená na inú farbu ako zvyšok vlasov je out už minimálne 1, ak nie 2 sezóny.
Kesha


Odvážny outfit a keď sa na neho lepšie pozriem nie je až taký hrozný no jednotlivé celky sa k sebe nehodia. Priveľa rôznych prvkov vytvára efekt, že neviete, kam sa máte skôr pozrieť. Kvetinový klobúk by sa hodil k tričku, ešte aj ako-tak čipkovaným nohaviciam, ale ten kardigán alebo neviem ako to mám pomenovať vyzerá ako keby práve vyšiel zo skartovačky. On by sa nehodil ani na bežné nosenie, nie to ešte na červený koberec.









Zdroje: mirror.co.uk, fashionium.net, imnotobsessed.com, celebuzz.com, pikosky.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára